• Lorem ipsum

Waarom een SOS armband dragen?

13 Apr 2019
door Krista

Waarom een SOS armband?

De reden dat u deze vraag stelt is fantastisch.

Het betreft namelijk de veiligheid van u, een geliefde of misschien wel uw kinderen en alleen samen kunnen we de wereld een stukje veiliger maken.

Een SOS armband bevat namelijk gegevens die misschien ook in uw telefoon staan, maar helaas kunnen buitenstaanders daar niet altijd in of weten ze niet naar wie ze moeten zoeken.

Een SOS armband is kort en bondig maar kan van cruciaal belang zijn. Wanneer u uw kindje uit het oog bent verloren of voor u na een ongeval. Dagelijks vallen mensen flauw in winkels terwijl zij geen last hebben van een medische aandoening. Het enige wat u dan wilt is zo snel mogelijk bijgestaan worden door een geliefde.

Klik HIER voor de SOS sieraden

Waarom geen QR code op de SOS armband?

Na geïnformeerd te hebben bij zowel de politie als bij de ambulance hebben we de feedback gekregen dat zij NOOIT een QR code scannen voor informatie. Dat was voor ons reden genoeg om alleen tekst te graveren die cruciale informatie weergeeft. Geen jaarlijkse abonnementen voor iets waar toch nooit gebruik van wordt gemaakt en helemaal belangrijk wanneer iedere seconde telt.

 

Waarom een medische armband?

Het kruisje op het naamplaatje is wereldwijd bekend en werkt alarmerend. Het is meteen duidelijk dat daar informatie op staat wat van levensbelang kan zijn. Misschien heeft u een Allergie of Epilepsie, maar ook Diabetes of Astma kunnen voor situaties zorgen dat u echt de juiste hulp nodig heeft. Wanneer omstanders geen idee hebben wat er met u aan de hand is kan hun actie/reactie misschien net niet zijn wat u nodig heeft. Na het lezen van uw armband kunnen zij direct juist handelen of medische hulp inschakelen die vervolgens de juiste actie kan nemen

Klik HIER voor de medische sieraden

Armband voor senioren?

Voor Senioren zou het heel verstandig zijn om altijd een SOS armband te dragen. Uitglijden of vallen zijn helaas dagelijkse gebeurtenissen en in dat soort situaties kunnen kinderen of verzorgers direct worden ingeschakeld.

Mensen met Dementie/Alzheimer of oudere mensen die nog zelfstandig wonen doen er heel verstandig aan om altijd contact gegevens bij zich te dragen.

U kunt dankzij de armband beter voorbereid zijn tijdens een wandeling, boodschapje of andere activiteiten die u alleen onderneemt. Dit door simepelweg altijd een ID tag te dragen. De SOS en Medische armbanden zijn net dat kleine beetje zekerheid wat een enorm verschil kan maken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »