• Lorem ipsum

Waarom een SOS armband dragen?

  • Geplaatst op
  • Door Krista
  • 0
Waarom een SOS armband dragen?

Een SOS armband geeft je niet alleen een gerust gevoel, het is ook de enige manier om met je omgeving te communiceren tijdens een noodgeval wanneer jij zelf even niet in staat bent om te spreken. Ga je alleen op pad? Draag dan altijd een ID naamplaatje met voor jou belangrijke info.

Waarom een SOS armband?

Een SOS armband bevat belangrijke gegevens die misschien ook in uw telefoon staan, maar helaas kunnen buitenstaanders daar niet altijd in of weten ze niet naar wie ze moeten zoeken en dat is belangrijke tijd in geval van een noodgeval.

Een SOS armband is kort en bondig met informatie die van cruciaal belang kan zijn. Wanneer u uw kindje uit het oog bent verloren of voor u na een ongeval.

Dagelijks vallen mensen flauw in winkels en op straat, terwijl zij verder geen last hebben van een medische aandoening. Hardlopers kunnen vallen, fietsers kunnen in een verkeersongeval terecht komen. Helaas zijn we allemaal kwetsbaar wanneer we erop uit gaan. Het enige wat u dan wilt is zo snel mogelijk bijgestaan worden door een geliefde die gebeld kan worden dankzij uw armband.

Klik HIER voor de SOS sieraden

Waarom geen QR code op de SOS armband?

Na geïnformeerd te hebben bij zowel de politie als bij de ambulance hebben we de feedback gekregen dat zij NOOIT een QR code scannen voor informatie. Dat was voor ons reden genoeg om alleen tekst te graveren die cruciale informatie weergeeft. Geen jaarlijkse abonnementen voor iets waar toch nooit gebruik van wordt gemaakt en direct de informatie beschikbaar te stellen is uiteraard cruciaal wanneer iedere seconde telt.

 

Waarom een medische armband?

Het rode kruisje op het naamplaatje is wereldwijd bekend en werkt alarmerend. Het is meteen duidelijk dat daar informatie op staat wat van levensbelang kan zijn. Misschien heeft u een Allergie of Epilepsie, maar ook Diabetes of Astma kunnen voor situaties zorgen dat u specifieke hulp nodig heeft, er is sprake van een noodgeval dus er moet snel gehandeld kunnen worden. Wanneer omstanders geen idee hebben wat er met u aan de hand is kan hun actie/reactie misschien net niet zijn wat u nodig heeft. Na het lezen van uw armband kunnen zij direct juist handelen of medische hulp inschakelen die vervolgens de juiste actie kan nemen

Klik HIER voor de medische sieraden

Armband voor senioren?

Voor Senioren zou het heel verstandig zijn om altijd een SOS armband te dragen. Uitglijden of vallen zijn helaas dagelijkse gebeurtenissen en in dat soort situaties kunnen kinderen of verzorgers direct worden ingeschakeld.

Mensen met Dementie/Alzheimer of oudere mensen die nog zelfstandig wonen doen er heel verstandig aan om altijd contact gegevens bij zich te dragen.

U kunt dankzij de armband beter voorbereid zijn tijdens een wandeling, boodschapje of andere activiteiten die u alleen onderneemt. Dit door simpelweg altijd een ID tag te dragen. De SOS en Medische armbanden zijn net dat kleine beetje zekerheid wat een enorm verschil kan maken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.