• Lorem ipsum

SOS ID armbanden volwassenen; dames en heren

Icetags SOS armbanden voor volwassenen. Grootste assortiment leren en rubberen ID armbanden. Geheel naar wens gegraveerd. Ideaal voor hardlopen, wielrennen en wandelen. Een SOS armband draagt bij aan jouw veligheid.

Icetags Horloge ID alarm naambandje
Horloge ID alarm naambandje
Fantastisch multifunctioneel ID alarm bandje. Past pefect om sporthorloges, hondenriemen, veters en nog veel meer. Waar wil jij het allemaal om heen hebben?
€14,95
ID armband zwart
ID armband zwart
De perfecte sport ID naam armband geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Perfect af te stellen op uw polsmaat. One size fits all.
€19,95
-15%
Zwart leren SOS armband sport - SALE
Zwart leren SOS armband sport - SALE
Ideale leren armband geschikt voor iedere pols. Perfect op maat te maken en te graveren naar wens. Goeie informatie kan levens reddden.
€19,95€16,95
Zwart  leren medische  ICE armband
Zwart leren medische ICE armband
Unieke SOS armband van echt leder in mooi zwart . Prachtig sieraad welke we voor u kunnen graveren zoals u wenst. Perfect voor het weergeven van een medische aandoening en een plezier om te dragen.
€24,95
Bruin  leren medische  armband  - Unisex
Bruin leren medische armband - Unisex
Stijlvolle bruin lederen armband geschikt voor dames en heren. Prachtig sieraad welke we voor u kunnen graveren zoals u wenst. Perfect voor het weergeven van een medische aandoening en tegelijkertijd een plezier om te dragen.
€24,95
Roze  leren SOS armband
Roze leren SOS armband
Unieke SOS armband van echt leder in een hele gave roze kleur roze . Prachtig sieraad welke we voor u kunnen graveren zoals u wenst. Perfect voor het weergeven van een medische aandoening en een plezier om te dragen.
€24,95
ID armband rood
ID armband rood
De perfecte sport ID naam armband geschikt voor iedere leeftijd. Ideaal als SOS polsband tijdens sport en andere buiten activiteiten.
€19,95
ID armband oranje
ID armband oranje
One size fits all. De Sport ID armband is naast sporten ook ideaal voor het weergeven van bijvoorbeeld medische of allergie informatie. In te stellen op iedere pols vanaf ongeveer 4 jaar.
€19,95
ID armband Geel
ID armband Geel
Een prachtig lichtgewicht ID armband geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Uw gegevens, uw veiligheid.
€19,95
SOS armband Groen
SOS armband Groen
Een helder groene siliconen SOS armband voor volwassenen en kinderen vanaf 4. De ID polsband komt met een RVS ID tag en horloge sluiting. Ideaal tijdens sport en andere outdoor activiteiten. U kunt de armband laten graveren met iedere gewenste tekst.
€19,95
SOS armband Turquoise
SOS armband Turquoise
De SOS armband is perfect voor sport en buiten activiteiten. De band is gemaakt van siliconen en RVS en is zelfs geschikt om mee te zwemmen. One size fits all. Geschikt vanaf 4 jaar.
€19,95
Kleine SOS badges
Kleine SOS badges
Kleine SOS badges om je ICE armband aan te vullen. Wil je alle ruimte op de ID tag benutten maar wel aangeven dat het medisch belangrijke informatie is? Dan zijn de kleine tags ideaal. Ook leuk als cadeau voor je geliefde!
€3,95
SOS armband streep rood/groen/blauw
SOS armband streep rood/groen/blauw
Een prachtig lichtgewicht zwarte SOS armband met een mooie gekleurde band. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar. De siliconen SOS armband kan perfect passend worden gemaakt door deze af te knippen op de gewenste polsmaat.
€19,95
Afstand badges
Afstand badges
Behaalde doelen zijn er om te vieren. Leuke kleine tags om je Icetags armband mee aan te vullen. Hoe ver heb jij gelopen? Waar had je zo keihard voor getraind? Beloon jezelf met een tag om je eraan te herinneren welke doelen je hebt behaald.
€3,95
Goede doelen badges armband
Goede doelen badges armband
Voor wie ren jij de benen uit je lijf of fiets je de berg op? Laat zien waar je keihard voor hebt getraind. We doneren 50% van de opbrengst aan het goede doel. Samen bereiken we meer!
€3,95
SOS armband Blauw
SOS armband Blauw
Diep blauwe SOS ID armband voor het weergeven van naam, telefoonnrs en andere info. Geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Nooit meer de deur uit zonder je Icetag.
€19,95
SOS armband Licht Blauw
SOS armband Licht Blauw
Een licht blauwe siliconen SOS armband voor volwassenen en kinderen vanaf 4. De band komt met een RVS ID tag en horloge sluiting. Ideaal tijdens sport en andere outdoor activiteiten. U kunt de armband laten graveren met iedere gewenste tekst.
€19,95
ICE armband WIT
ICE armband WIT
Te gekke witte ICE armband met ID tag en horlogesluiting. Ideaal voor dagelijks gebruik en perfect af te stellen op de gewenste polsmaat. Geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 4 jaar.
€19,95
ICE armband roze
ICE armband roze
Een prachtig lichtgewicht ICE armband geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar en ouder. De armband kan passend worden gemaakt door deze af te knippen op uw gewenste polsmaat. Icetags banden zorgen voor een gerust gevoel en geven altijd de voor jou belang...
€19,95
ICE armband Paars
ICE armband Paars
ICE dames SOS armband beschikbaar in heel veel kleuren. ID gegevens op je ID plaatje om met een veilig gevoel op pad te kunnen.
€19,95
Losse armband zonder plaatje
Losse armband zonder plaatje
De Losse armband van Icetags zorgen voor een match bij de outfit van die dag. Het plaatje is makkelijk te verwisselen zodat u niet altijd met dezelfde kleur ID armband hoeft te lopen.
€9,95
Ice-tags medisch naamplaatje
Ice-tags medisch naamplaatje
Een medische armband is voor sommige mensen noodzakelijk.
Een ICE-tag met rood kruis werkt extra alarmerend en geeft direct uw cruciale informatie weer.
€10,95
Ice-tag standaard
Ice-tag standaard
Losse ICE tags. Ideaal wanneer er gegevens wijzigen die van belang zijn te vermelden. De bovenste is het standaard formaat.
€10,95
Ice tag groot
Ice tag groot
Wanneer u veel informatie heeft om te graveren bieden we de grotere ID tag aan waarop aanzienlijk meer ruimte is om te graveren. (onderste op foto)
€11,50

SOS ID armbanden volwassenen; dames en heren


Mooie kleurrijke SOS armbanden voor volwassenen. Ideaal voor sport en buiten activiteiten.  

Wat zet je op een SOS bandje? Klik HIER

We graveren alles zelf dus heeft u een speciaal verzoek zoals een logo of een QR code op de SOS armband? Neem dan svp contact met ons op.

De armband instellen op uw polsmaat? Klik dan HIER voor instructies.