• Lorem ipsum

SOS armband voor sporters

  • Geplaatst op
  • Door Krista
  • 0
SOS armband voor sporters

SOS armbanden voor sporters zijn niet een luxe maar meer een veiligheidsmaatregel. Een klein naamplaatje bevat een schat aan informatie wanneer het even anders loopt dan je had verwacht

SOS armband voor sporters

Dagelijks ga ik tijdens de lunchpauze heerlijk een half uurtje wandelen in de bossen om mezelf weer even op te laden voor de rest van de dag. Soms met de honden van de buren en andere dagen lekker even alleen. Heerlijk die frisse lucht, de vogeltjes in de verte maar vooral ook de stilte. Gewoon even met jezelf zijn zonder al die afleidingen waardoor je hoofd nooit een moment rust krijgt. In de bossen is er rust en krijg je weer nieuwe energie.

Eigenlijk loop ik er nooit echt alleen. Meerdere sporters delen met mij het bos. Ook zijn gaan even lekker uit de hectiek. Hardlopers, mountainbikers en mijn favoriet, van die fanatieke ouderen met hun stokken die er met een flinke pas doorheen banjeren. Heerlijk om te zien dat iedereen zo een manier heeft gevonden om de drukte van de dag even te laten voor wat het is.

Maar stel je voor dat je struikelt of licht in je hoofd wordt en bam, daar lig je dan in het bos. Hoe weten ze wie je bent? Waar je woont? Ben je lopend, met de auto? Wie moeten ze bellen?

Dat is waarom ik altijd mijn Icetags armband draag. Een SOS armband voor sporters en voor die leuke ouderen is hierbij echt een uitkomst. Je wilt niet als een ‘John Doe’ is het bos liggen, nee je wilt dat je ouders, je geliefde of bijvoorbeeld je kinderen gebeld kunnen worden om ze te laten weten dat het even niet goed gaat.

En mocht je in het ziekenhuis belanden en je hebt je naam en je geboortedatum op je naamplaatje staan, dan kunnen ze waarschijnlijk meteen je dossier oproepen en weten ze precies wie je bent.

Nu denk je misschien, joh ik heb mijn telefoon bij me en daarin vinden ze wel in wie ze moeten bellen. Helaas is dat een misverstand. Eerste hulpverleners kijken niet of nauwelijks in telefoons. Telefoons zijn vaak vergrendeld, de batterij kan leeg zijn en daarnaast beschouwen ze (ambulance) de medische info hierin niet als betrouwbaar. Ze weten namelijk niet wanneer je deze voor het laatste hebt bijgewerkt en of het wel echt jouw telefoon is.

Dus lieve sporters, voeg iets toe aan je hardloopuitrusting of je andere sportkleding. Ga altijd op pad met een gegraveerde SOS armband zodat dit bijdraagt aan jouw veiligheid en ook nog een geruststelling is voor je naasten. Klik HIER voor de collectie SOS sieraden

Op de foto een hele leuke fanatieke sporter te volgen op Insta: SarahLynn 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.