• Lorem ipsum

Op vakantie met jonge kinderen

  • Geplaatst op
  • 0
Op vakantie met jonge kinderen

Op vakantie gaan met jonge kinderen kan een avontuur op zich zijn! Terwijl je je koffers inpakt en je voorbereidt op een geweldige tijd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om de reis soepel te laten verlopen. Hier zijn 10 dingen om aan te denken:

10 tips voor je vakantie met jonge kinderen:

 

1. Paklijst: Maak een gedetailleerde paklijst om ervoor te zorgen dat je niets vergeet. Denk aan kleding, toiletartikelen, zwemkleding, nachtlampje, medicijnen, muggenspray, entertainment voor onderweg enzovoort.

 

2. Reisdocumenten: Zorg ervoor dat je alle benodigde reisdocumenten bij je hebt, zoals paspoorten, identiteitskaarten, visums, vignet sticker en verzekeringsinformatie.

 

3. Medische voorbereidingen: Neem medicijnen mee die je kinderen regelmatig nodig hebben, evenals een EHBO-kit voor kleine ongelukjes. Pleisters, paracetamol, neusspray, zakdoekjes etc.

 

4. Kinderwagen of draagzak: Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen, kan een kinderwagen of draagzak van onschatbare waarde zijn tijdens het verkennen van nieuwe plaatsen. 

 

5. Zonbescherming: Vergeet niet om zonnebrandcrème, hoeden en zonnebrillen mee te nemen om je kinderen te beschermen tegen de zon. Zonwerende kleding voor de hele kleintjes voor bij het zwembad. 

 

6. Snacks en drankjes: Zorg voor voldoende snacks en drankjes voor onderweg en om kleine hongerige buikjes tevreden te houden tijdens de vakantie.

 

7. Vermaak voor onderweg: Neem speelgoed, boeken, kleurpotloden en andere vermakelijke items mee om je kinderen bezig te houden tijdens lange reizen.

 

8. Veiligheidsmaatregelen: Installeer autostoeltjes of zorg ervoor dat de huurauto geschikt is voor kinderen. Daarnaast is het belangrijk om een SOS-armband voor elk kind mee te nemen met contactgegevens voor noodgevallen.

 

9. Kleding voor alle weersomstandigheden: Bereid je voor op verschillende weersomstandigheden door kleding in te pakken die geschikt is voor zowel warm als koud weer.

 

10. Flexibiliteit: Last but not least, onthoud dat reizen met kinderen onvoorspelbaar kan zijn. Wees flexibel en pas je plannen aan als dat nodig is om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Neem contant geld mee, een oplader voor de ipad en telefoons en neem vooral goede zin mee en go with the flow.

 

Met deze tips ben je goed voorbereid om op vakantie te gaan met jonge kinderen en een onvergetelijke tijd te beleven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.