• Lorem ipsum

Om misverstanden te voorkomen hierbij onze voorwaarden voor garantie:

Gravering

Vanaf september 2019 graveren we met een fiber laser en daarvan kan de tekst niet vervagen. Met een schuurpapiertje krijg je uiteraard een hoop voor elkaar maar bij normaal gebruik blijft het een leven lang goed leesbaar.

Op graveerwerk gekocht voor 10 september 2019 heeft u 1 jaar garantie

Op graveerwerk gekocht vanaf 11 september 2019 heeft u 5 jaar garantie

Bij een beroep op deze garantie krijgt u een identiek plaatje toegestuurd. Er mogen hier geen wijzigingen in worden aangebracht. Dan het vriendelijke verzoek om een nieuw plaatje te bestellen.

Rubberen armband

Bij ontvangst controleert u of alles in orde is, vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om de armband te testen. Wanneer er gedurende die 14 dagen geen gebreken zijn vastgesteld stopt de garantie op de armband.

Rubber kan bij gebruik gaan scheuren aangezien het niet tegen trekken/draaien kan. Bij het normaal dragen van een armband kan deze makkelijk meerdere jaren met plezier worden gedragen.

Hoe blijft uw armband het langst goed:

  • Draag deze niet te strak. Als het te strak zit wordt er als het ware aan het rubber gertrokken en dan kan het scheuren
  • Niet mee spelen, draaien of aan trekken
  • Niet langdurig aan droge warmte bloodstellen. Dus niet voor het raam in de zon leggen of naast/op een verwarming leggen. Dan kunnen er breukjes in het rubber komen en kan het scheuren.