• Lorem ipsum

Vragen en antwoorden - Icetags

Wat is de levertijd? 
Ongeveer 1 - 3 dagen 
  

Kan de achterkant ook gegraveerd worden? 
De kinderbanden en de Shoe ID tags kunnen aan beide kanten gegraveerd worden.

De siliconen sportbandem kunnen alleen bovenop worden gegraveerd. Selecteer de optie bij het bestellen en vul de gewenste gegevens in bij het aangegeven veld.

Kan iedere huidtype tegen het materiaal? 
In principe kan iedere huidtype het zonder problemen dragen, mits allergisch voor siliconen/nikkel. Helaas zijn onze armbanden dan niet geschikt.

Kan er worden gezwommen het de banden? 
Geen probleem. Het plaatje is van hoogwaardig roestvrij staal gemaakt. Droog het bandje en de huid erna wel goed af. De binnenkant van de armband heeft een anti plak laag welke niet te lang nat moet blijven voor behoud van de kwaliteit. (Let op: Leer is nooit geschikt om mee te zwemmen)
 
Is de tekst slijtvast? 
Doordat de tekst met een fiberlaser wordt gegraveerd kan dit niet slijten. Uiteraard kunnen er krassen op het plaatje komen, maar de tekst zelf kan niet vervagen. Bij extreme krassen door bijvoorbeeld schuren vervalt iedere garantie. 

Is dit het volledige assortiment zoals het nu op de website staat? 
Voor particulieren inderdaad, maar we horen heel graag welke wensen er zijn, dan kunnen we daar het assortiment mee uitbreiden.
Voor zakelijke klanten kunnen we logo's, speciale teksten of andere gegraveerde producten leveren. 

Wat zijn de verzendkosten? 
De kosten zijn geheel afhankelijk van het gewicht. Bij de kassa zal het bedrag zichtbaar worden aan de hand van de geselecteerde producten.