• Lorem ipsum
30 Jan 2020
QR code armband
Lees meer
30 Jan 2020
SOS armband voor sporters
Lees meer

SOS sieraden voor kinderen en volwassenen

Een telefoonnummer op je armband of je medische aandoening erop vermeld draagt enorm bij aan je veiligheid. Een kleine tag met een schat aan informatie. Meteen de juiste hulp in geval van een ongeval. Dat geeft een gerust gevoel iedere keer wanneer je de deur uitgaat.

SOS en Medische sieraden;

Voor heren en dames:

Icetags Armbanden / shoe ID tags:

Deze hebben een plaatje waarop 6 regels tekst gegraveerd kan worden, zodat direct belangrijke gegevens beschikbaar zijn wanneer dit ooit nodig mocht zijn. Laat het plaatje het woord doen wanneer je er zelf even niet toe in staat bent

Medische / allergie armbanden

Medische gegevens bij je dragen is nu nog makkelijker geworden dankzij de sieraden van Icetags. Trekt extra de aandacht, bevat cruciale informatie en kan tevens verwijzen naar een kaart in uw portemonnee/telefoonhoes met aanvullende informatie m.b.t. je gezondheid.

Voor kinderen

SOS armbanden met telefoonnummer 

Je wilt je kindje nooit uit het oog verliezen en wanneer dat toch zou gebeuren is een armband met jouw telefoonnummer erop een hele geruststelling. Deze kleurrijke SOS armbandjes voor kindjes zijn dan een perfecte toevoeging aan hun outfit en voor jou een fijne geruststelling.   

medische SOS armbanden 

Ideaal voor kindjes met een allergie, diabetes, astma en epilepsie. Direct duidelijk wat er is en welke medicatie evetueel van belang is.