• Lorem ipsum
30 Jan 2020
QR code armband
Lees meer
30 Jan 2020
SOS armband voor sporters
Lees meer

SOS armbanden voor kinderen en volwassenen

Een gerust gevoel wanneer je op pad gaat en weet dat je direct de juiste hulp kan krijgen dankzij jouw SOS naam armband. Info weergegeven die voor jouw veiligheid/gezondheid van groot belang kan zijn. We graveren alles zelf met een laser graveermachine zodat het altijd goed leesbaar blijft.

SOS en Medische sieraden;

Voor heren en dames:

ID / SOS armbanden:

Een armband met een telefoonnummer, adres, naam en geboortedatum is ideaal voor buitenactiviteiten. Wanneer je gaat hardlopen, fietsen of wandelen is het altijd verstandig om een SOS armband te dragen. Contactpersonen kunnen direct benadert worden in geval van een ongeval

Heeft u al een sporthorloge om en liever geen armband erbij? Dan hebben we naambandjes voor zowel op uw schoen als voor op uw horloge. Ideaal tijdens het sporten.

Medische / allergie armbanden

Medische gegevens bij je dragen is nu nog makkelijker geworden dankzij onze collectie. Trekt extra de aandacht, kan verwijzen naar een kaart in uw portemonnee/telefoonhoes en het is meteen duidelijk welke hulp/medicatie u nodig heeft. 

 

Voor kinderen

SOS armbanden met telefoonnummer 

Kinderen zijn snel en zeer ondernemend. Ze lopen recht op hun doel af, ook al is dat niet het doel van papa en mama. Waar ze ook zijn, het enige wat je zeker wilt weten is dat ze de weg terug naar jou kunnen vinden. SOS armbandjes voor kinderen zijn dan perfect. Jouw telefoonnummer erop en je kan ieder moment gebeld worden.  

medische SOS armbanden 

Je kindje is je alles en daarom hebben we voor hun veiligheid mooie armbanden met een rood kruisje die extra de aandacht trekken. Ideaal voor bijv.  een allergie, diabetes en epilepsie.