• Lorem ipsum

Nummer 1 in Europa voor SOS en Medische sieraden

Armbanden met een kleine tag die een schat aan informatie bevatten. Meteen de juiste hulp in geval van een ongeval. Dat geeft een gerust gevoel iedere keer wanneer je de deur uitgaat.

SOS en Medische sieraden;

Voor heren en dames:

Icetags Armbanden / shoe ID tags:

Deze sieraden komen met een plaatje waarop 6 regels tekst gegraveerd kan worden. Direct belangrijke gegevens beschikbaar wanneer dit ooit nodig mocht zijn. Laat het plaatje het woord doen wanneer je er zelf even niet toe in staat bent

Medische / allergie armbanden

Medische gegevens bij je dragen is nu nog makkelijker geworden dankzij de sieraden van Icetags. Trekt extra de aandacht, bevat cruciale informatie en kan tevens verwijzen naar een medische kaart in uw portemonnee/en/of telefoonhoes waarop aanvullende informatie weergegeven kan worden m.b.t. je gezondheid.

Voor kinderen

SOS armbanden met telefoonnummer 

Je wilt je kindje natuurlijk nooit uit het oog verliezen. Mocht dit onverhoopt toch een keer voorkomen is een armband met jouw telefoonnummer erop een hele geruststelling. Deze kleurrijke SOS bandjes voor kinderen zijn dan een perfecte toevoeging aan hun outfit en voor jou een fijne geruststelling.   

medische SOS armbanden 

Ideaal voor kindjes met een allergie, diabetes, astma, epilepsie en andere aandoeningen. Direct duidelijk wat er is en welke medicatie evetueel van belang is.