• Lorem ipsum

Naambandje kinderen met SOS gegevens

SOS armbanden voor kindjes die ze super leuk vinden. Icetags armbanden hebben de leukste designs in schitterende kleuren. Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. De SOS bandjes met jouw telefoonnummer zijn ideaal voor dagjes uit, pretparken en helemaal voor v

Icetags Dames/ kinder SOS armband
Dames/ kinder SOS armband
Ongekende kwaliteit SOS armbanden. Perfect voor iedereen vanaf 4 jaar. Zacht, gegraveerd naamplaatje en in mooie kleuren beschikbaar.
€19,95
-10%
SOS armbandje met telefoonnummer
SOS armbandje met telefoonnummer
Ideaal nylon SOS armbandje met klittenband sluiting voor een dagje uit of tijdens vakanties.
Het insteek kaartje bevat alle belangrijke informatie en zo ga je met een gerust gevoel op pad
€9,95€8,95
ID armband kind rood sterren
ID armband kind rood sterren
Mooie ID armband in rood voor je kleine ster. Ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Het naamplaatje biedt ruimte voor 10 regels tekst en is aan beide kanten te graveren. ( 5 regels per zijde) Genoeg ruimte voor alle SOS gegevens.
€19,95
SOS armbandje kind Honkbal
SOS armbandje kind Honkbal
Eindelijk een super leuk SOS armbandje met een honkbal/softbal design. Ideaal voor kindjes vanaf 2 jaar. Ruimte voor 10 regels tekst met contactgegevens en aan beide kanten te graveren.
€19,95
SOS naam armband Basketbal
SOS naam armband Basketbal
Heb je ook een kleine basketballer? Dan is dit het perfecte SOS naam armbandje. Ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Het naamplaatje biedt ruimte voor 10 regels tekst en is aan beide kanten te graveren met SOS informatie
€19,95
Naambandjes kind Groen
Naambandjes kind Groen
Groen legerachtige SOS armband van Icetags. We kunnen het sieraad graveren met 10 tekstregels (beide zijden 5). Cruciale informatie direct beschikbaar, een hele geruststelling.
€19,95
Icetags SOS armbandje  kind piraten
SOS armbandje kind piraten
SOS armband kind Piraten, mooi van siliconen met ruimte voor 10 tekstregels. Contactgegevens en andere informatie direct beschikbaar, onmisbaar tijdens buiten activiteiten
€19,95
Icetags SOS armband paars met hondjes
SOS armband paars met hondjes
Voor de honden liefhebbers nu dit super leuke paarse SOS armbandje voor meiden. Te graveren aan beide zijden met 5 regels tekst zowel voor als achter.
€19,95
Icetags sos bandje telefoonnummer Paarse vlinder
sos bandje telefoonnummer Paarse vlinder
Mooie diep paarse meiden SOS armband die zowel aan de voor- als achterzijde gegraveerd kan worden. Ideaal voor uitstapjes met kinderen, zorgt voor een gerust gevoel
€19,95
SOS bandje  met telefoonnummer fuchsia
SOS bandje met telefoonnummer fuchsia
Deze prachtige kids ID siliconen armbandjes graveren we met de laser. De ID tag biedt ruimte voor 10 tekstregels (beide zijden te graveren). Cruciale informatie direct beschikbaar op de fantastische armbanden van Icetags, een hele geruststelling.
€19,95
ID armband kind Roze hartjes
ID armband kind Roze hartjes
Lief opvallend Kids ID armband van siliconen in helder roze met witte hartjes. Een echt meidenbandje met genoeg ruimte voor belangrijke gegevens zoals haar naam, geboortedatum, telefoonnr. etc.
€19,95
Naambandje kind licht roze
Naambandje kind licht roze
Prachtig roze naambandje voor kinderen met ruimte voor 10 tekstregels (beide zijden te graveren). Cruciale informatie direct beschikbaar op de kids ID, een hele geruststelling.
€19,95
ICE armband kind WIT bloemetjes
ICE armband kind WIT bloemetjes
Heerlijk siliconen ICE armbandje met witte bloemetjes voor jouw kleine meid. Een veilig gevoel en kinderen vinden ze fantastisch om te dragen.
€19,95
ICE tag naamplaatje kinderarmband
ICE tag naamplaatje kinderarmband
Wanneer u niet een hele nieuwe armband nodig heeft maar er wel belangrijke gegevens zijn gewijzigd.
€9,95
Shoe IDTag Blauw
Shoe IDTag Blauw
De Shoe ID tag past op iedere schoen. Het naamplaatje biedt ruimte voor 5 tekstregels voor uw cruciale gegevens en de reflecterende strip zorgt voor betere zichtbaarheid.
€12,95
Shoe IDTag Geel
Shoe IDTag Geel
De Shoe ID tag past op iedere schoen. Het naamplaatje biedt ruimte voor 10 tekstregels voor uw cruciale gegevens en de reflecterende strip zorgt voor betere zichtbaarheid.
€12,95
Shoe IDTag Roze
Shoe IDTag Roze
De Shoe ID tag past op iedere schoen. SOS gegevens direct beschikbaar, medische gegevens op plaatje ook mogeijk.
€12,95
Alleen rubber deel kinderarmband
Alleen rubber deel kinderarmband
Wanneer het plaatje nog goed is maar het tijd is voor een nieuw rubberen bandje
€9,95
Los kaartje Nylon armband
Los kaartje Nylon armband
Alleen het insteek kaartje voor de nylon armband voor nieuwe informatie. Gebruik een waterproof pen en je kan er zelfs mee zwemmen.
€1,00
Icetags Horloge ID alarm naambandje
Horloge ID alarm naambandje
Fantastisch multifunctioneel ID alarm bandje. Past pefect om sporthorloges, hondenriemen, veters en nog veel meer. Waar wil jij het allemaal om heen hebben?
€14,95

Naambandje kinderen met SOS gegevens

Mooie kleurrijke SOS naamplaat armbandjes waar kinderen gek op zijn. Leuke designs, mooie kleuren en hun eigen naam op het ID naamplaatje. Wat een genot om die te dragen. 

Een ICE tags polsbandje (ICE staat voor In Case of Emergency) met een naam erop is voor kindjes super leuk maar wanneer er ook nog een telefoonnummer van papa en/of mama op staat is het voor de ouders tevens een hele geruststelling. Mocht je ze ooit even uit het oog verliezen zijn ze maar een telefoontje van je verwijdert. 

Leg de kindjes altijd even uit dat ze met de armband naar een andere ouder met kindjes moeten lopen waaraan ze kunnen vragen om papa/mama te bellen. Zo werkt het armbandje optimaal.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.