Medisch SOS naam armbandje hondjes

Beschikbaarheid: Op voorraad (47)
Levertijd: Vanuit Luxemburg 3-5 dgn

Medische kinderarmbandje


Een schattig armbandje met een zeer belangrijke functie. Belangrijke medische informatie op het plaatje weergegeven zodat er meteen de beste hulp kan worden geboden. Het rode kruis op het plaatje staat symbool voor medische gegevens en trekt extra aandacht naar de armband.

Graveren armband

Aan de voorzijde is er ruimte voor 5 regels tekst en de verdeling ziet u hierboven. Mocht u een woord groter gegraveerd willen hebben kan ook, neem dan svp even contact met ons op.
Aan de achterzijde is er ruimte voor 5 regels tekst met 20 tekens op iedere regel.

Voorstel graveren:

Uiteraard wil je de belangrijkste gegevens direct zichtbaar hebben en de achterzijde kan gegraveerd worden met bijvoorbeeld contacgegevens. 

Voorzijde:    Medische aandoening, benodigde medicatie voor bv. allergie
Achterzijde: Voor- en achternaam, geboortedatum, telefoonnummer ouders 

Het naamplaatje wordt met de laser gegraveerd en hierdoor gegarandeerd slijtvast.
 

Draag de armband niet strak op de huid. Zorg ervoor dat er nog wat ruimte is tussen de huid en de siliconen armband en altijd even afdrogen na zwemmen, bad of douche. Zo behoudt u de kwaliteit van de binnenkant welke ervoor zorgt dat de band niet aan de huid gaat plakken. 

 
Afmeting band: 1,5 cm bij 20 cm (de kleur kan iets afwijken van de foto door de instellingen van het scherm). Naamplaatje is 3 cm breed. Armband meet op de kleinste stand 13 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Spacer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »