Medisch SOS bandje voor o.a. allergie, epilepsie, diabetes

Beschikbaarheid: Op voorraad (93)
Levertijd: Vanuit Luxemburg 3-5 dgn

Medisch SOS naam armbandje paars vlinders

Deze siliconen SOS armbandjes zijn super voor kindjes vanaf 2 jaar. Met het rode kruis op het plaatje is het meteen duidelijk dat er ontzettend belangrijke informatie op weergegeven wordt.   

Armband graveren

Wat zou u op de armband willen laten graveren? Vaak is het lastig om precies te bedenken wat erop zou moeten daarom helpen we u graag een handje verder:

Voorstel graveren:
Voorzijde:    Medische aandoening, benodigde medicatie, allergie
Achterzijde: Voor- en achternaam, geboortedatum, telefoonnummer ouders 

Het naamplaatje wordt met de laser gegraveerd en hierdoor gegarandeerd slijtvast.

Het is een siliconen armband met RVS plaatje. Deze neemt dezelfde temperatuur aan als haar huid en zal dus nooit te heet worden. 
 

Draag de armband niet strak op de huid. Zorg ervoor dat er nog wat ruimte is tussen de huid en de siliconen armband en altijd even afdrogen na zwemmen, bad of douche. Zo behoudt u de kwaliteit van de binnenkant welke ervoor zorgt dat de band niet aan de huid gaat plakken. 

 
Afmeting band: 1,5 cm bij 20 cm (de kleur kan iets afwijken van de foto door de instellingen van het scherm). Naamplaatje is 3 cm breed. Armband meet op de kleinste stand 14 cm.

Dit leuke medische naambandje voor kinderen zorgt voor een hele geruststelling wanneer ze even niet bij u in de buurt is.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Spacer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »