• Lorem ipsum

Graveren SOS armbanden

Een gepersonaliseerd product vereist altijd enige werkzaamheden voordat de werkelijke verzending plaats kan vinden. We laten u graag meekijken in de processen die we doorlopen voordat u uw Icetag in ontvangst kan nemen.

Voordat we van start konden gaan met Icetags zijn we eerst begonnen met het design en de keuze voor de sos armbanden, welk materiaal en wie is onze doelgroep. Van ieder design en iedere keuze leren we en als iets niet geheel naar wens is zullen we onze producten naar wens aanpassen. Kwaliteit staat bij Icetags altijd bovenaan.

Het proces:

Wanneer we uw bestelling ontvangen controleren we eerst of alle gegevens kloppen en worden de gewenste graveergegevens in de software geladen wat vervolgens wordt omgezet naar een formaat wat leesbaar is in de speciale software voor de lasergraveermachine.Vervolgens wordt de band naar keuze geselecteerd en klaargemaakt om te kunnen graveren.Omdat een lasergraveermachine zelf geen kleur kan branden, wordt er gebruik gemaakt van een speciale RVS spray wat de gegraveerde letters mooi zwart en dus beter leesbaar maakt. De spray wordt als het ware in de RVS gebrand, waardoor het niet meer los kan laten.De spray heeft enige droogtijd en in de tussentijd gaan we verder met de overige stappen van het proces.

 

We laden de te graveren gegevens in de software van de lasergraveermachine en sturen zo de opdracht naar de machine zelf om het te gaan graveren.

 

Wanneer de spray droog is kan de armband in de machine gegraveerd worden.

 

De vonken slaan er letterlijk vanaf. De spray wordt met het RVS samengesmolten en de letters/cijfers staan voor altijd in het RVS. 
De foto is niet heel scherp omdat er altijd een glasplaat voor moet zitten als bescherming voor je ogen. Het rechtstreeks kijken in de laservonken kan zelfs je ogen permanent beschadigen. Dit risico nemen we liever niet, ook niet voor een foto uiteraard.

 

De  eerste regels tekst worden al zichtbaar.

 

Wanneer de volledige tekst staat gegraveerd wassen we het restant spray af en wordt de envelop klaar gemaakt voor verzending. We leveren de post altijd zelf af bij het postkantoor, zodat we zeker zijn dat er in de verzending niks mis kan gaan.

Na verzending hopen we natuurlijk dat u helemaal tevreden bent en we nodigen u van harte uit om een review bij het product achter te laten of om Icetags een like op social media te geven.
 
We wensen u veel plezier met uw Icetag en hopen dat u het leuk vond om bij ons 'een kijkje in de keuken' te mogen nemen.