• Lorem ipsum

Bewegen

18 Mar 2017
door Krista

De leukste tags om te maken zijn voor mij de creatieve tags die een persoonlijk tintje krijgen zoals:

  • I love running
  • Niet compleet zonder fiets
  • I get up to run
  • If I faint, don’t stop my garmin
  • Don’t tell my wife where you found me
  • You’re my sunshine

 

Heerlijke humor of hartverwarmende teksten wanneer iemand de SOS armband cadeau doet. Het is ook een leuke afleiding omdat er zo ontzettend veel medische aandoeningen voorbij komen. Best ingrijpend wanneer je je realiseert dat je leeftijd geen garantie is voor je gezondheid. Kinderen met astma, allergieën of kindjes die niet praten, niet kunnen horen of een hartaandoening hebben. Jong volwassenen met levensbedreigende ziektes en ga zo maar door. Dat zet je wel aan het denken.

 

Dus het moment is gekomen dankzij jullie! Ik heb een Fitbit (stappenteller) om iedere dag 10.000 stappen te zetten.  Goed voor je hart, lichaam en geest. Het motiveert echt en hier loopt zelfs een extra stimulans rond, onze 9 jarige dochter met een roze versie.

Iedere dag na school schuift ze dat ding onder m’n neus…en mam? Ik heb er 7400, hoeveel heb jij er? Een beetje beteuterd constateer ik dat ik nog niet eens 4000 stappen heb gezet dus wanneer ze even niet kijkt dribbel ik een paar keer op en neer naar de keuken, dat levert meer stappen op dan lopen ;-)  Maar dan springt zij op en dribbelt mij er vierkant uit. We lachen ons rot en dan voel ik me zo dankbaar. Beide krijgen we onze beweging met een hoop lol en dan kan mijn dag niet meer stuk.

 

Helaas zit er tegenwoordig zoveel SUIKER in het eten en we letten echt goed op wat we eten maar zelfs dan is bewegen noodzaak om gezond te blijven en niet iedere maand een maat te groeien.

 

Jullie teksten herinneren me er vaak aan dat ik beter weer even een rondje kan gaan lopen en daarom sluit ik vandaag mijn verhaal af met een oneliner voor jullie:

 

Bedankt  namens mijn weegschaal!

Liefs en tot snel!

Krista

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »